Back

Yinli Shopping Center

Comparing with the surrounding buildings, Yinli shopping center integrated building has a semi-open facade  formed by vertical white wall and veranda acts as the grey space between indoor space and city streets, and as the main transportation space veranda forms a friendly commercial atmosphere.

The whole building body is fully with geometrically vertical partition, eye-catching visual impact, and sense of modern, meanwhile, integrated sympathetically into surroundings. The outer facade is in white color and with glassy fences in order to avoid blocking the signboards behind them, and also enforcing fantasy transparent version. The inner facade consists of dark grey bricks, recalling people´s memory of the boom of traditional shops in Shanxi.

Typology
Commercial
Location
Taiyuan, China
GFA
2.200 m2